Words Unspoken

words unspoken
Ezúttal egy nagyon különleges, fiatal zenekarral ismerkedünk meg. Műfajuk nemzetközi szimfonikus metál. Miért a nemzetközi? A folytatásból kiderül!
Egyelőre nincs túl sok információ a csapatról, de valószínűleg idén alakulhattak. Különlegességük abban rejlik, hogy mind a hat tag más nemzetiségű, mindannyian a hazájukban élnek, és távmunkában dolgoznak egymással. Azt vallják, hogy a zenének semmi sem szabhat határt, és ezt kívánják bebizonyítani. Első közzétett daluk is így készült: minden tag felvette a maga részét a saját otthonában, és összemixelték. Énekesnőjük, Erica portugál, énekesük, Alonso Chiléből származik, de jelenleg Amerikában él. Fuvolásuk, Lorelai szlovák, a basszusgitáros és dalszerző Diego mexikói. Gitárosuknak, Juan Carlosnak Costa Rica az otthona, míg a dobosuknak, Paulnak Texas.
A vegyes kis csapat egy kedves videóban mutatkozik be, amelyben minden tag a maga nyelvén beszél, de könnyítésként angolul feliratozzák mondandójukat. Alább megtekinthetitek ezt a bemutatkozást, előbb azonban hallgassuk meg a már említett bemutatkozó dalt, ez a Goodbye my Love!