Between Colors

between colorsEzúttal nem megyünk messzire, hiszen Romániából származik az alábbi modern metal zenekar, akik rengeteg munkát fektetnek a projektbe, és maguk felelnek minden részletért. Ismerjük meg őket!
A Between Colors 2012-ben alakult, és az évek során erőteljes Modern metal zenekarrá nőtte ki magát. Jellemző rájuk, hogy koncertjeiken különféle jelmezeket, neoncsöveket és díszleteket használnak, amelyek csak ráadások az energikus és vad fellépések mellett.
2016-os debütáló albumuk, a M.A.D. sem egy megszokott lemez a sok közül. A rögzített tizenhárom dal egyaránt magába foglalja az agressziót és a melodikus elemeket, emellett készítettek egy harminc oldalas színes bookletet, amelyben minden egyes dalhoz Lucia Baltaretu alkotott saját képet.
A zenekar saját maga gondoskodik a keverésekről, produceri munkákról, ők felelnek a kép-és videoszerkesztésekért, promóciós munkákért, összegezve saját magukat menedzselik. Nagyon szeretik a rajongóikat és hálásak nekik, hiszen nélkülük semmi sem lehetséges.

Tagok:
Cristina – ének, szövegek, videorendezés
Dan – gitár, dalszerzés, produceri munkák
Rach – basszusgitár, videók, látványvilág
Mihai – dob

Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band