Temperance

temperanceModern Melodic Metal, sok-sok ötlettel, energiával. Ismerjük meg őket!

A zenekar 2013 végén született meg Észak-Olaszországban. Az alapítótagok közül négyen – Giulio Capone (dob, billentyű), Sandro Capone (ritmusgitár), Luca Negro (basszusgitár) és Marco Pastorino (szólógitár, ének) – már több éve játszottak együtt egyéb projektekben, mígnem úgy döntöttek, új zenei kalandba vágnak bele, amelyben a női ének is fontos szerepet kap, így jött a képbe Chiara Tricarico. Céljuk az volt, hogy több zenei műfaj egyedülálló keverékét hozzák létre melodic metal alapokkal.
Néhány hónapnyi próbálás és dalírás után megszületett első, nevüket viselő albumuk, amely a Scarlet Records kiadónál jelent meg. Hamar koncertezni kezdtek Európában, később a Korpiklaani és a Within Temptation előzenekaraként is felléphettek. Néhány saját koncert és fesztiválon való zenélés után 2014 szeptemberében turnéra indultak az Egyesült Államok nyugati részén belül. Ez az élmény annyi inspirációt adott a csapatnak, hogy elkezdtek dolgozni második lemezükön, amely Limitless címmel 2015 márciusában jelent meg. A Temperance ismét turnéra indult Európán keresztül, immár új dalaikkal kiegészítve a repertoárt.
2015 nyarán a Slipknot és az At The Gates előtt léptek fel Rómában, ám röviddel ezután az egyik alapítótagnak, Sandro Capone gitárosnak személyes okok miatt el kellett hagynia a csapatot.
A következő évben a zenekar rendkívül elfoglalt volt, számos koncertet adtak és fesztiválokon léptek fel, illetve csatlakoztak a Luca Turilli’s Rhapsody európai turnéjához is. 2016 júniusában a Nightwish, Epica és Apocalyptica zenekarok előtt játszottak Rómában. Mindeközben nem tétlenkedtek a dalírással sem, ennek ékes bizonyítékaként 2016 szeptemberében kiadták harmadik albumukat, The Earth Embraces Us All címmel. És hogy idén se maradjunk új kiadvány nélkül: szeptember 8-án megjelenik tőlük egy koncertfelvételes album, Maschere – A Night At The Theather címen.

Tagok:
Chiara – ének
Marco – szólógitár, ének
Luca – basszusgitár
Alfonso – dob

Facebook: https://www.facebook.com/temperanceofficial