Lost in Grey

lost in greyFinnországból érkezik egy izgalmas újdonság, úgynevezett színházi metal. Mit is takar ez? A folytatásban kiderül!
A Lost in Grey 2013-ban alakult, és bár „hivatalos” besorolásuk szimfonikus metal, ők maguk inkább theatrical metal, azaz színházi metalként hivatkoznak műfajukra. A csapat egyik frontembere, Harri Koskela a szimfonikus és folk metal mellett a filmzenékből és a természet szépségéből nyer inspirációt. A Lost in Grey arra törekszik, hogy zenéjük lélegzetelállító legyen, és elvarázsolhassák a rajongókat.
Kiváló minőségű kompozíciók, dramaturgia, a hagyományos metal elemek, legfőképpen pedig a billentyű és a hegedű – ezek jellemzik a debütáló anyagukat, amellyel felejthetetlen élményt nyújtanak. A színdarabokra jellemző két felvonástól eltérően ők három részre bontva mesélnek el egy történetet Lillianról, egy lányról, aki el akar menekülni a kegyetlen világ elől egy édenszerű helyre, amilyen a The Grey Realms. A történet főszereplő karaktereit Harri Koskela (ének, billentyű), Emily Leone (ének, hegedű) és Anne Lill Rajala (ének, szövegíró) alakítja, hozzáadva a történethez a saját tehetségüket. Dalaikkal egy olyan világba kalauzolnak el minket, ahol a Jó és a Rossz a szürke különböző árnyalataiba öltözve érkezik, az Igazságot és a Hazugságot pedig nehéz megkülönböztetni.
A történet s egyben debütáló lemezük, a The Grey Realms 2017 márciusában jelent meg.

Tagok:
Harri Koskela – dalszerző, ének és billentyűs
Anne Lill – ének, szövegek
Emily Leone – ének, hegedű
Miika Haavisto – gitár
Aapo Lindberg – basszusgitár
Joonas Pykälä-aho – dob

Facebook: https://www.facebook.com/pg/lostingrey