Férfiénekessel folytatja a Helion Prime

Bemutatta új frontemberét a kaliforniai Helion Prime, választottjuk pedig nem más, mint Sozos Michael. A ciprusi származású férfinak ez lesz az első komolyabb zenei közreműködése: eddig leginkább a Youtube-csatornájára töltött fel különféle dalokat a saját előadásában, illetve egy ciprusi Logout nevű cover csapatban énekel. Csatornáján a legutóbbi feltöltött videó a Helion Prime – Life Finds a Way feldolgozása, amit kifejezetten azért vett fel, hogy ezzel jelentkezzen a zenekar énekeskeresésére.
A Helion Prime 2014-ben alakult Jason Ashcraft és Heather Michele által, utóbbi volt a banda énekesnője, ám 2016-ban kilépett. Ezután 2016-tól 2017-ig egy Kayla Dixon nevű lány vette át a mikrofont, de a jelek szerint ő sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Sozos felvételével a zenekar átigazolt a férfifrontemberes metalzenekarok közé, amit a rajongók vegyes érzelmekkel fogadtak.
A Helion Prime már gőzerővel dolgozik a második albumukon, immáron új frontemberükkel karöltve, és köszönetet mondanak minden énekesnek, aki jelentkezett meghallgatásra.

A cikk folytatásában meghallgathatjátok Sozost, illetve a zenekar első videoklipjét is megtaláljátok, még Heatherrel.