Mallen

Melodic heavy rock Angliából!
A zenekar 2013-ban jött létre Dann Pritchard dalszerző, Kelly Jane énekesnő és Tom Crowfoot dobos által, hogy közös kedvenc műfajuknak, a rockzenének hódolhassanak. Tüzes riffek, fülbemászó dallamok, kemény dobtémák születtek meg, összeállva a Mallen hangzásvilágává.
2015 februárjában jelent meg első EP-jük Ignition címmel, amit a kritikusok és a rádióállomások is jól fogadtak. Ezután a csapat koncertezni kezdett, felléptek a Funeral For a Friend és a Toseland oldalán is, illetve több fesztiválon részt vettek.
2017 októberében adták ki második, This Dream című EP-jüket, amelynek felvételeiben és produceri munkáiban David Radahd Jones segédkezett. Ez az anyag már a Mallen megújult zenei világát mutatja be, ezzel ízelítőt adva a rajongóknak abból, milyen is lesz a debütáló nagylemezük, amelynek megjelenése 2018 közepén várható. A Groove-töltetű riffek, a sötét, dallamos verzék és az ütős refrének alapján a zenekar azoknak ajánlja munkásságát, akik szeretik a Halestorm és az Alterbridge csapatokat.

Tagok:
Kelly Jane – ének
Joe Horton – basszusgitár
Dann Pritchard – gitár
Rhys Broomhall – gitár

Facebook: https://www.facebook.com/mallenuk