Sad Alice Said helyett Trouble|Me

Még 2017 októberében foglalkoztunk egyik cikkünkben az ukrán Sad Alice Said zenekarral, akik ebben a felállásban 2011-ben kezdtek el munkálkodni, és Open your Eyes című dalukkal, videoklipjükkel debütáltak. Bár teljes albumuk nem jelent meg, de EP-t és néhány kislemezt kiadtak. A közönség nagy potenciált látott a gothic metal együttesben, és kíváncsian várták a folytatást. Utoljára 2014-ben jelentkeztek egy dallal, ám utána a csapat visszavonult – mint kiderült, ennek szomorú oka van, ugyanis a billentyűsüknél, Julia Balannál 2015-ben rákot diagnosztizáltak. A zenekar ezután arra koncentrált, hogy segítsen a pénzgyűjtésben, amely Julia kezeléseihez szükséges.
Három év csend után a Sad Alice Said Facebook-oldalára újdonság került ki. Alisa Shakor énekesnő és Pavel Lykhotvor gitáros új projekttel tér vissza, amely a Trouble|Me nevet kapta. Elmondásuk szerint régóta dolgoznak ezen a projekten, és most végre eredményt is fel tudnak mutatni. Első daluk, a Shadow már meghallgatható, hamarosan pedig újabb számot és videoklipet is várhatunk tőlük.
Arról, hogy a Sad Alice Said zenekarnak lesz-e folytatása, nincs hír, ám a Facebook oldalukat és Youtube-csatornájukat is átnevezték Trouble|Me-re.
Julia a személyes Facebook-oldala alapján jobban van, és küzd a kórral.