FlowerLeaf

Egy brazil házaspár közös projektje következik.Vivs Takahashi és Marcelo Kaczorowsky mindig élvezték a különféle zenekarokban eltöltött időket, de mindketten ugyanazzal a kihívással küszködtek: megtalálni azokat a zenészeket, akikkel egyetlen projektre koncentrálhatnának, és keményen dolgozhatnának rajta.
A pár 2014-ben házasodott össze, és erősen támogatták egymás álmát. Végül 2017-ben úgy döntöttek, hátrahagyják eddigi zenei projektjeiket, és egy közösbe fognak bele. Így született meg a power/szimfonikus metal műfajú FlowerLeaf.

Ők ketten arra a döntésre jutottak, hogy addig nem keresnek több tagot, amíg nincs elég szilárd ötlet és zenei anyag ahhoz, hogy életre hívják az együttest. Addig is Raphael Gazal producer segített nekik a koncerteken, gitárosként illetve a felvételekre vonatkozó összes technikai részletben.
2018-ban megjelent első daluk, a Firesoul, amelyhez szöveges videót is készítettek. A visszajelzések annyira pozitívak voltak, hogy úgy döntöttek, leforgatnak egy rendes videoklipet második, Girl in Pearls című dalukhoz.
Végül 2018 októberében kiadták debütáló albumukat, Stronger címmel, amelynek erőteljes dalai és szövegei a szeretetről és a bennünk rejlő erőről szólnak.

Tagok:
Vivs Takahashi – ének
Marcelo Kaczorowsky – basszusgitár

Facebook: https://www.facebook.com/flowerleafofficial/