Ann my guard

ann my guardÚgy tűnik, megéri odafigyelni az RTL Dalverseny összeállításaira, amelyeket az X-faktor műsoron belül sugároznak. Több fiatal, tehetséges zenekar is feltűnik benne, sőt, tegnap egy female metál csapat került bemutatásra! Ismerkedjünk meg velük a folytatásban!
Az Ann my Guard 2007-ben született egy 18 éves lány, Tóth Eszter Anna által, aki énekel, basszusgitározik és fuvolázik. Tehetségét alátámasztja, hogy a békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában végzett klasszikus fuvola szakon. Még ebben az évben önállóan rögzített egy négyszámos EP-t. Később csatlakozott hozzá Fodor Bence gitáros és Vadász Joci dobos, ezzel a felállással pedig 2010-ben új EP-vel rukkoltak elő, amely a Cinderella’s Syndrome címet kapta. Ezen az EP-n szerepel a Morgana’s Song című szám is, amellyel a most futó RTL Dalversenyre jelentkeztek.

A zenekar baba metálként jellemzi stílusát, bemutatkozásukban pedig a következő szavak írják le őket: “Varázslatos üveghegy, cukor, csoki, barnasör, elfojtott lányálom, komorság és lila felhő.”

Érdemes felfigyelni a fiatal együttesre, nagy jövő állhat még előttük!

2010. dec. 05.