All Ends

all-endsEgy igen erőteljes produkcióval ismerkedhetünk meg az alábbiakban. Köszönjük Ivettnek az ajánlást!

Az All Ends egy két énekesnős metál zenekar Svédországból. Eredetileg az In Flames-es Björn Gelotte és Jesper Strömblad gitárosok mellékprojektjeként indult 2003-ban, ám ők már nem tagjai a csapatnak, csupán dalszerzőként segédkeznek a háttérben. Az eredeti felállásban a fent említettek gitároztak, Emma Gelotte és Tinna Karlsdotter énekeltek és Joseph Skansas dobolt, így készítettek el egy ötszámos demó anyagot.

2005-ben változás történt a felállásban, Michael Hakansson lett a basszusgitáros, Fredrik Johansson pedig a gitáros. Utóbbi mellé második gitárosnak csatlakozott Peter Mardklint.

Később az All Ends szerződést kötött a Gun Records-szal. 2007. május 11-én világszerte megjelent debütáló EP-jük, amelyen az öt régi demó szám hallható az új felállás által áthangszerelve. Ugyanez év novemberében kiadták első, All Ends című nagylemezüket, amely 2008-ban újra megjelent egy bonus track-kel kiegészülve. Ekkorra már olyan nagy nevekkel turnézhattak együtt, mint az After Forever, a Finntroll vagy a Machine Men.

2009. március 17-én Emma bejelentette, hogy kilép a zenekarból személyes okok miatt. Helyére Jonna Sailon érkezett.

A csapat második nagylemeze 2010. október 15-én fog megjelenni A Road To Depression címen.

2010. augusztus 25.