Light & Dark: 2. rész

lightanddarkSorozatunk második részében ismét egy „klasszikus” párossal ismerkedünk meg. Bár nem házasok, de már nagyon régóta együtt vannak, s mind a magánéletben, mind a zenei alkotásban tökéletesen kiegészítik egymást. Lássuk, kikről van szó!

Sharon den Adel & Robert Westerholt

A szerelmespár kapcsolata igen érdekesen kezdődött. Sharon már fiatalon érdeklődött a zene iránt, és minden vágya volt, hogy ő is megmutathassa magát a színpadon. 14 évesen bekerült egy zenekarba, ahol először billentyűzött, majd átvette az énekesi posztot. Később az egyik iskolai rendezvényen találkozott először Roberttel, aki a fellépése után őszinte kritikával illette őt és a hibáit sorolta a fiatal lánynak. Sharon ezután egyre többet találkozott a titokzatos fiúval, és annyira megkedvelték egymást, hogy hamarosalightanddark2n fellobbant köztük a szerelem, és onnantól kezdve együtt jártak. A főiskolai évek alatt megalapították a Within Temptation zenekart, és saját stúdiót is felépítettek. Együtt szerzik az együttes zenéjét és szövegeit, tehát ezen a téren is nagy köztük az összhang.

Bár még mindig csak élettársak, kapcsolatuk töretlen. Ennek ékes bizonyítéka két közös gyermekük: Eva Luna, aki 2005-ben született, és Robin Aiden, akinek Sharon 2009 júniusában adott életet.

Jelenleg Hollandiában, Hilversum közelében élnek, s a gyermekek mellett van még két cicájuk, Haplo és Lola.

 

2010. május 1.