Karácsonyi emlékek – 2. rész

Hűséges olvasóink még emlékeznek talán a két évvel ezelőtti karácsonyi meglepetés cikksorozatunkra. Ezúttal is készültünk egy kis meglepetéssel, s persze nemcsak mi, hanem kedvenc énekesnőink is, egy-egy szép gondolattal kívánsággal és egy-egy történettel, melyben számukra legkedvesebb, szívükhöz közel álló karácsonyi emlékükről mesélnek. Fogadjátok szeretettel az énekesnők legszebb pillanatait, melyeket nagy lelkesedéssel osztottak meg Velünk, rajongókkal.

laura383674_377866735641304_597992888_n

Nálunk a családban a karácsony hagyományosan a legnagyobb ünnepnek számított/ számít, ilyenkor tényleg összejöttek az évközben ritkábban látott rokonok is, ünnepi vacsora, stb.
Az egyik legkedvesebb élményem a nagyszüleimhez fűződik, akiktől megkaptam életem első “kiskutyáját”, persze csak plüssállatka kiadásban, de én pont annyira szerettem, mintha valódi kiskutya lett volna. A szüleimnek már évek óta könyörögtem egy házi kedvencért, de hiába, aztán egyszer pont karácsony tájékán megláttam egy kirakatban ezt a szőrös csodát 🙂 és azonnal beleszerettem, Nagymamám elhúzott onnan, mondván, hogy majd visszatérünk még a dologra, és néhány nap múlva pedig legnagyobb meglepetésemre, és örömömre ott figyelt Borzas a karácsonyfa alatt. Azóta is megvan!

Laura üzeni:
Minden Kedves Barátunknak nagyon boldog, békés Karácsonyt, és sikeres új esztendőt kívánok, a magam, és a zenekar nevében is! Vigyázzatok magatokra, és egymásra is.
Márciusban találkozunk!valentina2valentina


A legszebb karácsonyi emlékem, amikor 12 éves voltam és hazajött a testvérem, de nem egyedül, hanem egy nagyon-nagyon pici kiscicát tartott a karjaiban, az én édes kiscicámat!!

Valentina üzeni:
Srácok, nagyon boldog karácsonyt kívánunk nektek, és a legjobbakat kívánjuk mindenkinek egy “Új korszak” kezdetéhez! (szerk.: A Setanera új albumának címe: New Era = Új korszak)angel2angel

Amikor gyerek voltam, gyakran a tenger közelében lévő víkendházunkban töltöttük az ünnepeket. Számomra elég komor helynek tűnt keserédes, melankolikus hangulattal, kicsit úgy éreztem magam ott, mint egy Tim Burton karakter.
Hosszú sétákat tettünk a tengerparton, gyűjtöttünk kagylókat, fadarabkákat és kavicsokat. A homállyal szembeni nagyszerű kontraszt akkor ütközött ki, amikor visszatértünk a házikóba. A kandallóból jövő meleg, a tradicionális görög édességek illata, mint a melomakarona (görög karácsonyi mézes sütemény – szerk.), vagy a cukrozott zsemle, ezek mind nagyon jó légkört varázsoltak körénk, ideális volt történetek meséléséhez, ajándékkészítéshez a parton gyűjtött dolgokból, valamint közös játékokhoz. Odakint fújt a szél, mi pedig bent ültünk a karácsonyfa körül, énekeltünk és értékes időt töltöttünk el a családdal. Sosem felejtem el ezen napok ártatlan korát és hangulatos szellemét!

Angel üzeni:
Barátaim a zenében, ti melengetitek a legjobban a szívet és a testet ünnepek alatt! Nem számít, milyen a vallásod, ezek a napok nagyszerű lehetőséget adnak arra, hogy álmodjunk, emellett gondolhatunk szeretteinkre és azokra, akiknek bármilyen módon szüksége lehet a segítségünkre. Az Újév legyen egy csodás új kezdet mindnyájatok számára! Maradjatok egészségesek, kreatívak és mindig hallgassatok zenét!!

 

2012. december 23.