Symphonic Destiny

symphonic destinyNagy örömünkre ismét rábukkantunk egy magyar gyöngyszemre. A Symphonic Destiny egészen pontosan Temerinből, a Vajdaságból származik, és nevükből adódóan szimfonikus metalt játszanak. Ismerjük meg őket!
A zenekar 2014-ben alakult, két zenészbarát, Norbert és Attila által. Az volt a céljuk, hogy zenéljenek, és mindeközben valami újat alkossanak. Norbert felkérte egy jó barátját, Tímeát, hogy csatlakozzon hozzájuk énekesnőként, ezután pedig megírtak három dalt, amelyekkel aztán stúdióba is vonultak. Attila elhívta a zenekarba egy barátját, Józsefet, 2014 augusztusában pedig dolgozni kezdtek első projektjükön. Így született meg a Midnight, amely egy fantasztikus utazás történetét meséli el, és 2014 októberében jelent meg. Ugyanebben a hónapban kibővültek egy dobossal, Németh Attilával, így teljessé vált a felállás.
2015 februárjában ismét stúdióba vonultak, és elkezdték rögzíteni debütáló albumukat. A tizenkét számos lemez 2015. szeptember 4-én jelent meg „The Fountain of Eternal Life” címmel.

Tagok:
Sánta Tímea – ének
Gobor Norbert – billentyűk
Tóth Attila – gitár
Bacsó József – basszusgitár
Németh Attila – dob

Facebook: https://www.facebook.com/symphonicdestinymusic