Hivatalosan is feloszlott a ReVamp

revampBekövetkezett, ami azóta várható volt, amióta Floor a Nightwish zenekarban énekel. Másik projektje, a ReVamp eddig határozatlan idejű szüneteltetés alatt állt, most azonban közzétettek egy bejegyzést, amelyben végleg lezárják a csapat pályafutását.
“Szomorúan értesítünk titeket, hogy a ReVamp hivatalosan is véget ér. Két nagyszerű album után sajnos az alapító énekesnő, Floor Jansen nem képes a Nightwish mellett tovább működtetni másik zenekarát. Egyfajta projektjént még talán menne, de a zenekar száz százalékos odaadást igényel, amelyet egy másik együttes mellett nem lehet megoldani.” – írják oldalukon.
“Nagyon büszke vagyok a két albumunkra, amit együtt csináltunk! A ReVamp zenészei tehetségesek és nagyszerűek, nem akarom, hogy tovább várjanak rám, arra, hogy elég időt és szenvedélyt tudjak szakítani egy új album felvételéhez. A rajongókban sem szeretnék hamis reményt kelteni. A ReVamp egy rövid és rögös, de izgalmas életet élt meg, itt az ideje új projektekbe és új zenekarokba kezdeni. Köszönöm mindenkinek az odaadását és a szeretetét!”
A ReVamp facebook-oldalát egyelőre meghagyják a reakciókért, illetve ennek segítségével nyomon követhetjük, milyen egyéb projekteken dolgoznak a zenészek.