Lesbian Bed Death

Gothic Punk/Hard Rock zenekar az Egyesült Királyságból, akik bár sok tagcserén vannak túl, töretlen lelkesedéssel dolgoznak dalaikon.A Lesbian Bed Death ötlete Mr. Peach gitáros fejéből pattant ki 2004-ben. Először csak egy mellékprojektnek szánta, ezzel szeretett volna tisztelegni az összes gothic punk, glam és sleaze zenekar előtt, akiket hallgatva felnőtt. Hamarosan csatlakozott hozzá Johnny Hell, aki igen sokoldalúnak bizonyult, hiszen énekelt, gitározott, illetve a billentyűért és az egyéb hangzásokért is ő felelt. A duó még 2004-ben felvette első dalát Goth Girls Are Easy címmel.
Nemsokára megismerkedtek Magic Andy basszusgitárossal. Ezután több demót is elkészítettek, illetve fellépéseik is voltak, ezeken a koncerteken a többi posztra különböző zenészbarátok ugrottak be. Sajnos Johnny Hell nem sokáig maradt a csapatban, egyéb kötelezettségek és a távolság miatt elköszönt Mr. Peachéktől. Helyét Luci4 vette át.
2006-ban megjelent a zenekar első albuma, amely az I Use My Powers For Evil címet kapta, és stílszrerűen Halloweenkor jött ki. Ezután beindult a szekér, leforgattak három videoklipet, és bejárták az Egyesült Királyságot, számos koncertet adtak, és több fesztiválon is részt vettek. Hazájukon kívül Hollandiában is felléptek.
2009 nyarán stúdióba vonultak, hogy rögzítsék második nagylemezüket. Ám Magic Andy basszusgitáros váratlanul kilépett a csapatból, rögtön a felvételek első napján. A megmaradt tagok a következő hónapban keményen dolgoztak az anyagon, és közben abban reménykedtek, hogy Andy meggondolja magát, és visszatér köreikbe. Ám ez nem történt meg, így négyen fejezték be a felvételeket. Nem sokkal a stúdiózás befejezése után megtalálták új basszusgitárosukat Will Power személyében. Ekkorra már világos volt, hogy a kezdeti mellékprojekt valódi zenekarrá nőtte ki magát.

Hetekkel a második album 2010-es kiadása előtt újabb tagcsere történt, Luci4 kilépett a csapatból. Új énekesük Kittie Racchea lett. A második album (még Luci4 énekével) Designed By The Devil, Powered By The Dead címmel jött ki. A Lesbian Bed Death nem tétlenkedett a folytatással sem, videókat forgattak, turnéztak, 2012-ben pedig megjelent Riot of the Living Dead című albumuk, ezen debütált új énekesnőjük, Kittie Racchea.
Ám a zenekari felállást továbbra sem a stabilitás jellemezte. Számos csere történt a következő években is, 2013-ban trióra soványodott a zenekar Kittie-vel, Mr. Peach-csel és Chuckmaster C-vel. Ennek ellenére folytak tovább a munkálatok, 2013-ban a rajongók támogatásával a PledgeMusic.com oldalon keresztül előrukkoltak The Devil’s Bounty Hunters albumukkal, amely 2014-ben világszerte is megjelent. Számos koncerttel promotálták új lemezüket, és 2014. november elsején részt vettek a világszerte ismert Whitby Goth Weekenden. A következő hónapokban sajnos ismét tagcserék következtek, elbúcsúzott a csapattól Chuckmaster C gitáros, rá nem sokkal pedig az énekesnő Kittie is kilépett, arra hivatkozva, hogy nem akar többet turnézni, illetve hogy kihozta már magából, amit lehetett ehhez a projekthez. 2015 októberében Sienna Venom lépett a mikrofon mögé, és ő lett az új énekesnő.
2016. szeptember 23-án megjelent ötödik albumuk Evil Never Dies címmel.
2018-ban ismét tagcsere történt, Sienna helyett Adele De’Ath énekesnővel folytatják tovább a zenélést.

Jelenlegi tagok:
Adele De’Ath – ének
Mr.Peach – gitár
Aimee Violet – dob
Dani J Rankin – szólógitár

Facebook: https://www.facebook.com/lbdofficial/