Snei Ap

Alternatív metal Olaszországból.

A csapat 2011 májusában alakult. Első EP-jüket 2013 februárjában adták ki Hidden Floors címmel. Szövegeik mai témákat és fontos kérdéseket vetnek fel.
2013 júniusában őket érte az a megtiszteltetés, hogy a svéd Crucified Barbara olaszországi turnéján előzenekarként lépjenek fel. Egy hónappal később egy mini-turnét vezényeltek le az Egyesült Királyságban. Erről a turnéról visszatérve nekifogtak a dalírásnak, és dolgozni kezdtek első nagylemezük anyagán, amely 2014-ben Sick Society címmel jelent meg. Mint ahogy az a címéből is adódik, az anyag arról az egészségtelen társadalomról szól, amiben élünk.
2016-ban új dallal jelentkeztek: A Barbie Rockstar egy agresszívabb, metalosabb stílust mutat fel. A zenekar ekkortájt változtatott a kinézetén, stílusán, és új tag is csatlakozott hozzájuk Angie Prati énekes személyében. 2017-ben újabb dalt adtak ki, ez volt a Monster Heel. Ebben az évben csatlakozott hozzájuk a csapat egyetlen férfitagja, Adil Dreadpirate.

2017 októberében szerződést írtak alá a Volcano Record & Promotion kiadóval. Náluk jelent meg a 2018-as (In)Sane Minds című EP. Ennek folytatásaként megjelent a csapat második nagylemeze Escape! címmel.

Tagok:
Angie The Lioness Prati – ének
Adil Damage Bnouhania – gitár
Valeria Goz Trevisan – basszusgitár
Sonia Wild Ghirelli – dob

Facebook: https://www.facebook.com/SneiAp/