Unreal

Unreal

Erről az egyedi hangzású orosz csapatról nemhogy magyarul, de még angolul sem találtam szinte semennyi információt. Mivel hivatalos honlapjuk is csak az anyanyelvükön érhető el, ezért megkértem Fruska16. nevű olvasónkat, hogy segítsen. Nagy-nagy köszönet neki, amiért lefordított a magazinnak egy teljes szöveget a zenekarról, hogy mi is megismerhessük őket! Az ő segítségével most kaphatunk egy teljes képet az Unreal sajátos világáról, valamint az egyes tagokról.
Az alábbiakban tehát következzék ez!

A banda 2006 óta létezik. Székhelyük Moszkvában van, emellett saját stúdióval rendelkeznek, illetve egy weboldallal ( www.unrealplace.net ) és egy fórummal is. 2006 decemberében a zenekar kiadott egy maxi-CD-t “Tri Nochi” (Három éjszaka)  címmel. Az Unreal nem véletlenül választotta ezt a nevet. A csapat főbb témái az irreális dolgok, amiket nem találunk meg a való világban. Az Unreal munkájának középpontjában nem az eltérő zenei stílus áll, ők tudatosan egy fantasztikus és misztikus csoportot alkotnak, ezt tapasztalhatjuk a zenéjükben és a szövegeikben is. Az Unreal minden dala teljes történet, sajátos világ és hangulat. Miközben hagyományos kánonokhoz ragaszkodsz, a Dark Scene – merev, de egy dallamos modern hang, és a banda mindazonáltal megpróbálja nem korlátozni magát bármilyen bizonyos irányba. Az Unrealban rengeteg zenei stílus keveredik, épp ezért felejthetetlen minden dal külön-külön.

Nézzük a tagokat!

Wonder

wonder
Születésnap: március 24.
Horoszkóp: kos
A stúdióban minden az ő munkája.
Multi-instrumentális (Gitár, billentyűs hangszerek, dob), kész dolgozni minden stílusban, de létrehozni az újakat is. Ő testesíti meg leginkább az őrült zenei fantáziát, és áradnak belőle a saját ötletek.
Fő hobbijai: számítástechnika és anime
Hallgat: Metalt, Rockot és Popot.

Arashi

arashi
Születésnap: szeptember 5.
Horoszkóp: Szűz
Moszkvában született. A színpadon 2004 óta szerepel. Tevékenykedett szólóban és olyan bandákban, mint a Doll vagy az Armi (sereg). 2010. július 2-án házasodtak össze Futuristtal.
Szeret klasszikus szovjet, horror és akciófilmeket nézni.
Kedvenc bandái: L`Ame Immortelle, Apoptygma Berzerk, Amaral, Catharsis, Tierra Santa.
Kedvenc írók: Nick Perumov, JK Rowling, Arina Kolin.
Kedvenc művészek: Victoria Frances, Zdzislaw Beksinski
Szereti a nyarat, a tengert, az utazást, a szórakozást, a társaságot és a finom ételeket.
Kedvenc város: Velence.
Ezen az oldalon jobban megismerhetitek: http://arashi.ru

Mistery

mistery
Születésnap: március 6
Horoszkóp: halak
Érdeklődési kör: zene, a szláv és a skandináv mitológia, a katonai-történelmi rekonstrukciója.
Kedvenc zene: Moray eel, Immortal, Summoning, Behemoth, Diary of dreams, Draconian,  Lacrimosa, Mantus, Autumn Rain Melancholy, Der Golem,  Unreal.
Kedvenc filmjei: Varjú, Requiem for a dream, Huligánok
Kedvenc könyvei: Hackerek álma, A Mester és Margarita, Fight Club, Parfüm, A lepkegyűjtő, a gonosz virágai, az Isteni színjáték, HP Lovecraft művei

Violencer

violencer
Születésnap: december 12
Horoszkóp: Nyilas
14 év alatt felfedezte önmagában a tehetséget a zeneíráshoz. Szülővárosában részt vett Death, Black, Gothic és Punk csapatokban. Az Unrealba való csatlakozása előtt saját dark-electro/ ebm projektjével volt elfoglalva |De: Source|
Kedvenc évszak: Tél (Első hó)
Kedvenc zenei műfajai: Dark Electro, EBM, Synth-goth, Future-pop, gótikus metal, Sympho Black Funeral Doom, Dark Folk, Dark Ambient.
Kedvenc zenekarok: Hocico, [:Sitd:], In Strict Confidence, Wumpscut, Theatre of Tragedy.
Kedvenc filmjei:Van Helsing, Silent Hill, Screamers, Underworld.
Hobbi: Ipari posztapokalipszis (halott város, apokaliptikus art, cyber-punk)

Futurist

futurist

A csoport alkotója és annak agytrösztje. Szövegei értelme: festői képek. Zenei stílusa sokféle, egyedi ötletekkel. Rendkívüli látnok, és ezzel egyidejűleg, munkamániás. Szereti kombinálni az összeegyezhetetlen dolgokat, ezek kapcsán váltja álmait valóra.
Kedvenc zenei stílus: Dark Electro, Future-pop, Sympho Black Power Metal.
Kedvenc filmfajtái: fiction, fantasy, horror, történelmi film.
Rajongója a kortárs művészet, fantasy, CG-art és az európai grafikus regényeknek.

Korábbi tagok:

Firefly

firefly

Születésnap: február 27.
Született Koenigsbergben.
2006-tól 2009-ig volt tag.

2010. július 13.