Akoma

akomaDán szimfonikus gothic metal zenekar, akik nemrégiben Liv Kristine-nel dolgoztak együtt. Kattintsatok a folytatásért!
Az Akoma 2004 őszén alakult meg Tanya Bell énekesnő és Morten Harboe gitáros által. Két évvel később elkészült első, saját kiadású EP-jük Angels of Revenge címmel. 2007-ben egy háromszámos promo anyaggal jelentkeztek, ez volt a Lost Forest, amelynek keverési munkálatait Jacob Hansen (Aborted, Night Rage, Invocator, Volbeat) végezte el. Az anyag nagyon jó visszajelzéseket kapott, még egy neves dán magazinban, a Gaffában is írtak róla. Továbbá több díjat és elismerést is bezsebeltek. A csapat szépen bontogatta a szárnyait, jöttek az első fellépések, többször is koncerteztek Dánia egyik felkapott underground-helyszínén, a „The Rock” bárban.
2012-ben rögzítették második EP-jüket The Other Side címmel, amely hat atmoszférikus dalt tartalmaz. A felvételeket és a produceri munkákat Morten Harboe vezényelte le, a keverést pedig ezúttal is Jacob Hansen vállalta.
A zenekar 2017-re készült el debütáló nagylemezével, amely Revangels címmel január végén jelent meg a Massacre Records gondozásában. Az album címadó dalában Liv Kristine vendégeskedik, ehhez nagy örömünkre videoklip is készült, alább megtekinthetitek!

Tagok:
Tanya Bell – ének
Morten Harboe – gitár
Stefan Nielsen – basszusgitár
Andreas Pedersen – gitár
Rune Frisch – dob

Facebook: https://www.facebook.com/akomamusic